NOGOMETNI KLUB
MAKSIMIR
FOOTBALL CLUB
POČETNA STRANICA
KLUB
TEMPERATURA U MAKSIMIRU:
OSNOVNI PODATCI

STADION
POVIJEST
PROŠLE SEZONE
OMJERI S KLUBOVIMA
NAVIJAČI
VETERANI
VIJESTI
SENIORI
POPIS IGRAČA
BROJIDBA
UTAKMICE/POSLJEDCI
TABLICA
3.HNL ZAPAD
POKAL ZNS-a
PODMLADAK
JUNIORI
KADETI
STARIJI PIONIRI
MLAĐI PIONIRI
LIMAČI A
LIMAČI C
ZAGIĆI A1
ZAGIĆI A2
OSTALO
HŠK MAKSIMIR
ČETVRT MAKSIMIR
CRO NOGOMET
KNJIGA GOSTIJU
POVEZNICE
CONTACT

 

 

13. kolovoza 2016.

Maksimir dobrom igrom pobijedio drugoligaša Dinamo II

Maksimir je danas odigrao svoju već osmu pripremnu utakmicu za novu sezonu, a protivnik je bila druga momčad Dinama koja se natječe u drugoj ligi. U vrlo dobroj utakmici Maksimir je pobijedio 1-0, a pobjeda je još značajnija jer je Dinamu II ovo bila posljednja pripremna utakmica budući da prvenstvo u 2.HNL počinje iduće subote.
Utakmica je odigrana u Ivanjoj Reci pred 74 gledatelja i to je treća utakmica za redom koju Maksimir igra na glavnom igralištu u Ivanjoj Reci gdje je teren u odličnom stanju.
Strijelac: 1-0 Nakić (80)
Maksimir: Brkić (85. Grlj) - Rebernjak (77. Kovačević), Skrbin, Jakelić (62. Ivanković), Valković - Kovačić (90. Vladić), Tabaković - Hodak (60. Glasnović), Krznar (66. Ćibarić), Valenta (69. Kadirić) - Nakić (82. Bastić); Trener: Rajko Vidović
Dinamo II: Livaković (65. Miškić) - Oršolić, Stolnik (46. Džijan), Ćalušić, Mamić (46. Hudeček) - Plantak (69. Pamić), Muhar (69. Moro) - Ivančić, Durasek (46. Martinko), Gogić (69. Lovren) - Mihaljević (46. Mikić); Trener: Mario Cvitanović

x

Utakmica je bila vrlo dobra i izjednačena s prilikama na obje strane. Trener Vidović je izveo najbolji sastav koji ima na raspolaganju, a dosadašnje pripremne utakmice su pokazale da Maksimir ima dobru igru. Pobjednički pogodak je postigao Nakić udarcem s desne strane koji je iznenadio vratara Miškića i završio u mreži za veliko slavlje Maksimiraca.
Sljedeća utakmica je na rasporedu u srijedu u gostima kod Tekstilca Ravnice koji će se iduće sezone natjecati u 2. zagrebačkoj ligi.