NOGOMETNI KLUB
MAKSIMIR
FOOTBALL CLUB
POČETNA STRANICA
KLUB
TEMPERATURA U MAKSIMIRU:
OSNOVNI PODATCI

STADION
POVIJEST
PROŠLE SEZONE
OMJERI S KLUBOVIMA
NAVIJAČI
VETERANI
VIJESTI
SENIORI
POPIS IGRAČA
BROJIDBA
UTAKMICE/POSLJEDCI
TABLICA
3.HNL ZAPAD
POKAL ZNS-a
PODMLADAK
JUNIORI
KADETI
STARIJI PIONIRI
MLAĐI PIONIRI
LIMAČI A
LIMAČI C
ZAGIĆI A1
ZAGIĆI A2
OSTALO
HŠK MAKSIMIR
ČETVRT MAKSIMIR
CRO NOGOMET
KNJIGA GOSTIJU
POVEZNICE
CONTACT

 

 

17. kolovoza 2016.

Maksimir pobijedio susjeda s Ravnica u pretposljednjoj pripremnoj utakmici

Nakon iznenađujuće pobjede protiv Dinama II, Maksimirci su došli u goste najvećem suparniku - Tekstilcu-Ravnice. Do prije nekoliko godina oba su kluba igrala zajedno u 3. ligi, ali danas je razlika ogromna. Dok Maksimir i dalje nastupa u 3. ligi, Tekstilac je pao čak u 6. ligu, pa će u sljedećoj sezoni nastupati u 2. zagrebačkoj ligi.

Strijelci: 0-1 Kovačević (32), 1-1 (51), 1-2 Nakić (74), 1-3 Krznar (89)

Maksimir do 67. minute: Brkić - Šakić, Ivanković, Kovačević, Dodić - Šandor, Ćibarić, Kadirić - Glasnović, Bosanac, Bastić (46. Nakić)
Maksimir od 67. minute: Grlj - Rebernjak, Kovačević, Jakelić, Valković - Tabaković, Kovačić - Hodak, Krznar, Valenta - Nakić

Za Maksimir su danas od početka zaigrali većinom pričuvni igrači i zeleno-bijeli su bili bolji u prvom poluvremenu. Pogodak je postignut u 32. minuti kad je, nakon udarca iz kuta, stoper Kovačević udarcem glavom iz blizine pogodio mrežu.

x

Domaći su došli do izjednačenja u 51. minuti nakon brze kontre po desnoj strani i oštrog udarca kojeg Brkić nije uspio zaustaviti. I nakon toga se Tekstilac dobro držao, ali kad su kod Maksimira od 67. minute ušli igrači iz prve postave, bilo je jasno da će domaćin teško izbjeći poraz. Kod oba zgoditka je dodavač bio Hodak - kod prvog je glavom zabio Nakić, a kod drugog nogom Krznar.