NOGOMETNI KLUB
MAKSIMIR
FOOTBALL CLUB
POČETNA STRANICA
KLUB
TEMPERATURA U MAKSIMIRU:
OSNOVNI PODATCI

STADION
POVIJEST
PROŠLE SEZONE
OMJERI S KLUBOVIMA
NAVIJAČI
VETERANI
VIJESTI
SENIORI
POPIS IGRAČA
BROJIDBA
UTAKMICE/POSLJEDCI
TABLICA
3.HNL ZAPAD
POKAL ZNS-a
PODMLADAK
JUNIORI
KADETI
STARIJI PIONIRI
MLAĐI PIONIRI
LIMAČI A
LIMAČI C
ZAGIĆI A1
ZAGIĆI A2
OSTALO
HŠK MAKSIMIR
ČETVRT MAKSIMIR
CRO NOGOMET
KNJIGA GOSTIJU
POVEZNICE
CONTACT

 

 

24. kolovoza 2018.

Maksimir sutrašnjim gostovanjem kod Orijenta započinje novu sezonu u 3. HNL Zapad

Današnjom utakmicom između Dubrave i Španskog počinje nova sezona 3. HNL Zapad, a ostatak utakmica se igra u subotu i nedjelju. Maksimir gostuje u subotu u Rijeci na sušačkoj Krimeji kod novog trećeligaša Orijenta, a prognozu je teško dati jer se ne zna puno o protivniku dok je Maksimir igrao promjenjivo u pripremnim utakmicama.

Trener Goran Gajzler zasad ima na raspolaganju 24 igrača od kojih su 12-orica novi igrači u klubu:
VRATARI: Bruno Javor (Zagreb), Bruno Lukić
OBRANA: Stjepan Drobnak, Borna Gilja (Dinamo-posudba), Ivan Jurač (Trnje), Stjepan Krznar, Luka Majić, Josip Mohač, Borna Valković
VEZNI RED: Matko Budan (Zagreb), Dino Dauti, Mark Djevelekaj (Vrapče), Valentino Fiket, Ivan Fostač (Trnje), Filip Fumić (Muscat Club - Oman), Mateo Jurešić (Rijeka - juniori), Fran Klement (Rudeš), Luka Rušec Gitner, Marin Žugaj
NAPAD: Andrej Bešlić (Dugo Selo), Petar Bračević (Lokomotiva - juniori), Kristijan Dragović, Dominik Horvat, Marin Tomšić (Trnje)
Procjena je da bi Maksimir s ovim sastavom trebao osigurati mjesto u prvom dijelu tablice, a uz malo sreće mogao bi se boriti i za sam vrh.

HNS je inače donio odluku da će se od iduće sezone 2019./20. uvesti 5 trećih liga umjesto dosadašnje 3 lige, te će se naša 3. HNL Zapad podijeliti na dvije lige - Središte (Zagreb) i Zapad (Rijeka). To znači da će ove sezone liga biti manje zanimljiva nego prijašnje jer od 18 klubova samo prvi ide u 2.HNL, a samo posljednji ispada u 4.HNL.
Maksimir će u početku sezone domaće utakmice igrati na stadionu Trnja dok se ne izgradi nova tribina na Oboju. Pripremni radovi (izrada tribine) su u tijeku, ali se zasad ne može točno reći kad će radovi biti gotovi.

Parovi 1. kola (subota, 25.8. u 17.30 h):
Dubrava Tim Kabel - Špansko (petak, 24.8. u 18.00 h)
Jarun - Dugo Selo
Novigrad - Kurilovec
HAŠK - Jadran
Vrbovec - Ponikve
Krk - Zagreb
Orijent 1919 - Maksimir
Trnje - Opatija (nedjelja, 26.8. u 11.00 h)
Vinogradar - Zagorec (nedjelja, 26.8. u 17.30 h)