8 sportova i više od 50 mališana

Ovoga vikenda Škola nogometa NK Maksimir je organizirala 3. po redu dječju olimpijadu. Nedjeljno jutro na Oboju sjajno su iskoristili naši mali olimpijci i njihovi roditelji koji su uz dobru zabavu, sport i druženje uljepšali ovaj događaj. Olimpijada se održala pod paskom voditelja škole nogometa NK Maksimir Zorana Santrača, a u radu su sudjelovali svi treneri škole nogometa. Olimpijadi je prisustvovalo više od 50 dječaka i djevojčica od 3 do 6 godina starosti. Djeca su se natjecala u 8 grupnih i individualnih  sportova: sprint na 50m, štafeta 4x25m. skok u dalj, skok u dalj s mjesta, bacanje kugle (tenis loptica), preciznost (rušenje čunja), poligon (ljestve, trampolin, trčanje unazad, trčanje oko štapova i sl.), nogomet. Mališani su u grupama prolazili sve stanice te veselo i neumorno izvršavali zadatke koje su pred njih postavili naši treneri.

Igra, smijeh, zabava…

Glavni slogan ovog događaja bio je “Igra, smijeh, zabava…”. Naši sudionici su taj moto potpuno opravdali na terenu Škole nogometa NK Maksimir. Teren je ovom prilikom bio pretvoren u pravu veliku igraonicu. Rezultat nije bio važan budući da su olimpijci imali najveću motivaciju u sladoledima, slatkišima i sokovima koje je klub osigurao za sve posjetitelje. Uz omiljene slatke delicije svim olimpijcima je na kraju natjecanja uručena diploma. Lijepa uspomena na dan u kojem su svi bili pobjednici. Istaknut ćemo kako su svi s Oboja otišli nasmiješenih lica. Roditelji puni pozitivnih dojmova, a djeca s pregršt novih prijateljstava i nezaboravnim iskustvom.

Mali zeleni

Ovim putem željeli bismo pozvati sve mališane i njihove roditelje da se uključe u program Škole nogometa NK Maksimir pod nazivom  Univerzalna sportska škola (mali zeleni). Program je namijenjen za svu djecu od 3 do 6 godina starosti. Raspored treninga malih zelenih je: ponedjeljak i četvrtak u 18.00h. Od 15.10. je zbog hladnoće organiziran rad u dvorani. Za više informacija molimo Vas da kontaktirate voditelja Škole nogometa – Zoran Santrač tel.: 098642508.

skola-nogometa

skola-nogometa

skola-nogometa

skola-nogometa

skola-nogometa

skola-nogometa

 

skola-nogometa

skola-nogometa