Nogometni klub Maksimir je sudjelovao na 1.memorijalnom turniru “Drago Parač” koji se odigravao u SC Grana Klaka u organizaciji nogometnog kluba Dubrava.

Na turniru je sudjelovalo 8 ekipa iz 2., 3. i 4. Hrvatske nogometne lige. Uz NK Maksimir, na turniru su još sudjelovali: NK Dubrava Tim Kabel, NK Kustošija, NK Međimurje, NK Vinogradar, NK Dugo Selo, NK Zagorac i NK Zelina.

Momčadi su bile podijeljene u 2 skupine. Skupina A: NK  Dubrava Tim Kabel, NK Međimurje, NK Zagorac i NK Zelina. Skupina B: NK Maksimir, NK Vinogradar, NK Dugo Selo i NK Kustošija.

Momčad Gorana Gajzlera nije dobro ušla u natjecanje te je prvu utakmicu izgubila od Kustošije sa 3:0. U drugoj utakmici izabranici Gorana Gajzlera su se pribrali i pobijedili momčad Dugog Sela sa 4:2. Zadnja utakmica protiv Vinogradara  koja je ujedno odlučivala i o plasmanu zato jer je Maksimir sam odlučivao o svojoj sudbini te je mogao završiti na sva 4 mjesta u skupini. NK Maksimir je na iznenađenje svih prisutnih pobijedio momčad Vinogradara koja je trenutno prva u  3.HNL Zapad sa 2:1 te završio prva u svojoj skupini.

U finalu su odigrao  pravi kvartovski derbi zato što je drugi finalist bila momčad Dubrave Tim Kabel.

U regularnom dijelu utakmice rezultat je bio 2:2 te se moralo pristupiti raspucavanju jedanaesteraca. Momčad Gorana Gajzlera je bila spretnija i sretnija te je zasluženo osvojila 1.mjesto na turniru. Uz sve to NK Maksimir je uzeo i pojedinačne nagrade u kategoriji najboljeg golmana: Bruno Javor i najbolje strijelca: Borna Valković.