Program edukacije trenera: 1.stručno predavanje

Škola nogometa NK Maksimir započinje svoj dugo očekivani projekt pod nazivom “Program edukacije trenera”.  Projekt je osmišljen od strane voditelja škole nogometa Zorana Santrača. Njegova je ideja da se treneri u školi nogometa na ovaj način dodatno usavršavaju i započnu stjecati znanja koja će kasnije moći prenijeti svojim igračima.

Ideja je puno šira od nogometne te već sada možemo najaviti goste predavače koji su stručnjaci u poljima: psihologije, nutricionizma, kondicije i prevencije od ozljeda.

 

Taktički trening na temu: “Otvaranje igre i visoki pritisak”

Prvi gost predavač bio je naš trener 1.momčadi Goran Gajzler. Trener Goran posjeduje UEFA PRO licencu koja je najviši stupanj obrazovanja koju jedan trener može steći. Prvom stručnom predavanju prisustvovali su svi treneri škole nogometa i 2 gostujuća trenera.

Tema prvog stručnog predavanja bila je “Otvaranje igre i visoki pritisak” te je za pokazni trening odabrana kategorija kadeta.

Glavni dio treninga vodio je naš trener Goran dok su uvodni dio treninga vodili naši treneri za kondiciju Vito i Jurica.

skola-nogometa

Upoznavanje sa zahtjevima treninga

 

Trening je vremenski trajao 1 sat i 30 minuta te je odrađeno sve što je bilo i predviđeno planom treninga. Svi zahtjevi koji stavljeni pred igrače su izvršeni više nego kvalitetno.  Dečki su pokazali da među njima ima kvalitetnih pojedinaca te ih zato želimo ovim putem još jednom pohvaliti!

Drago nam je što smo kao klub uspjeli organizirati ovakvo jedno stručno predavanje i okupljanje. Naši treneri u školi nogometa zasigurno su stekli nova znanja koja će ubuduće prenositi na svojim igračima.

Ovim putem želimo i zahvaliti našem treneru Goranu te najaviti buduća stručna predavanja iz područja: psihologije, nutricionizma, kondicije i prevencije od ozljeda.

Još jednom bi željeli pozvati i svu zainteresiranu djecu koja se žele baviti nogometom i sportom da se upišu u školu nogometa NK Maksimir pozivom na broj: 098/642 508 – voditelj škole nogometa Zoran Santrač.

 

skola-nogometa